Automatika rendszerek szervízelése – szakszerűen, maximális minőségben

2002. júliusában alakult vállalkozásunk fő profiljába a mérnöki szolgáltatás tartozik. Már a megalakulásunk óta az épület-automatika és a felügyeleti rendszerek tervezése, kivitelezése és szervízelése jelentette a fő tevékenységi körünket. A piaci igényekben egyre inkább bekövetkezett változásoknak köszönhetően, 2004. májusától cégünk már önálló mérnöki szolgáltatóként folytatta működését. Ez az átalakulás nagymértékben hatással volt tevékenységi körünk kibővítésére is, fő profilunk kiegészült a felügyeleti szoftverek készítésével (tűzvédelem, vagyonvédelem, épület- automatika), illetve a műszaki fejlesztés és az automatika rendszerek szervízelése is megjelent szolgáltatási palettánkon.

Vállalkozásunk egyik alapelve a minőségi munkavégzésre való törekvés. Minden egyes munkatársunktól és együttműködő alvállalkozói partnerünktől elvárjuk a maximális minőséget minden egyes munkavégzésük során. Illetve a kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal, eszközökkel történik a munkavégzés, ezzel biztosítva új és meglévő ügyfeleink számára a professzionális minőségű szolgáltatást nyújtást, mindez vonatkozik mindenféle szervízelési munkafolyamatra, így az automatika rendszerek szervízelésére is.

Automatika rendszerek szervízelése – garanciával

Vállalkozásunk munkatársai, alvállalkozói által telepített minden egyes rendszerre garanciát vállalunk, így megrendelőinket nem érheti kellemetlen meglepetés egy-egy esetlegesen bekövetkező meghibásodás során, hiszen azon kívül, hogy kizárólag minőségi anyagokkal és eszközökkel dolgozunk garanciát is vállalunk az általunk végzett munkákra. A munkatársaink, esetleg alvállalkozóink által telepített és üzembe helyezett rendszerek esetében a garanciális idő lejárta után is megrendelőink igényeihez mérten karbantartást tudunk biztosítani, az automatika rendszerek szervízelése is ezen alapelvek alapján megy végbe.

Automatika rendszerek szervízelése – ami elromolhat az el is romlik

Hiába a kiváló minőségű alapanyag, a jól megtervezett és kivitelezett automatika rendszer és a maximális hozzáértés, ahogy a mondás tartja ami elromolhat az el is romlik. Így ugyan nem gyakran, de az automatika rendszerek meghibásodása is bekövetkezhet, ezáltal kellemetlen helyzetbe hozva a rendszer használóját. Az automatika rendszerek meghibásodásának leggyakoribb okai közé sorolhatjuk a nem megfelelő konfigurálást, a rendszerfájl megsérülését vagy éppen külső tényezők okozta meghibásodást. Mindezen automatika rendszerek szervízelése munkatársaink szakértelmének és tapasztalatának köszönhetően a legtöbb esetben könnyen orvosolható, amennyiben problémát észlel automatika rendszere működésében forduljon hozzánk bizalommal.