Elosztó szekrény gyártás – megfelelő szakmai tapasztalattal

Cégalapításunk óta eltelt, több mint tizenöt év alatt számtalan referencia anyaggal rendelkezünk, munkatársaink szakmai tapasztalatának, illetve az elvégzett munka minőségének köszönhetően több visszatérő megrendelőt tudhatunk partnereink között. Minden egyes munkafolyamat során a maximális hatékonyságra, minőségre illetve költséghatékonyságra törekszünk, nincs ez másként az elosztó szekrény gyártás során sem.
Szakmai tapasztalatunknak, illetve kapcsolati hálónknak köszönhetően, állandó alvállalkozói partnereink közreműködésével már több száz elosztó szekrény gyártást hajtottunk végre, ezek között megtalálható a relé dobozoktól kezdve a több mezős erősáramú-automatika kapcsolószekrényekig számos típusú elosztó szekrény gyártása.

Elosztó szekrény gyártás – maximális minőségben

Munkatársaink elosztó szekrény gyártás során is kizárólag magas minőségű alapanyagokat és megfelelően karbantartott eszközöket, munkagépeket használnak fel. Az általunk gyártott valamennyi elosztó szekrény típus CE minősítéssel rendelkezik, illetve minden esetben a szükséges, előírásoknak megfelelően elkészült kísérő dokumentációval együtt szállítjuk új és meglévő partnereink számára.
Az elosztó szekrény gyártási folyamatok során nem csak kizárólag a minőségre, hanem a költséghatékonyságra is törekszünk, beszállító partnereinkkel hosszú távú együtt működésre törekszünk, így az elosztó szekrény gyártáshoz szükséges alkatrészeket kedvező áron, rövid átfutási idővel tudjuk beszerezni, így a gyártási folyamat hosszúsága is minimalizálható.

Elosztó szekrény gyártás – lépésről lépésre

Az elosztó szekrény gyártása részben már elkészült gyártási tervek alapján vagy pedig helyszíni felmérés segítségével történik, melyben szakképzett munkatársaink vannak segítségünkre. Az elosztó szekrények gyártását megelőző tervezési folyamatot ma már nagymértékben megkönnyítik a különböző tervező szoftverek alkalmazása, az elkészült megvalósulási terv lesz az alapja az elosztó szekrény gyártás folyamatának, melyben jól képzett és gyakorlattal rendelkező szerelőcsoportunk vesz részt.

Elosztó szekrény gyártás – plusz szolgáltatásokkal

Nem csak kizárólag az elosztó szekrény gyártásával foglakozunk, hanem azok helyszíni telepítésére is tudunk megoldást biztosítani megrendelőink számára. Az általunk gyártott berendezéseket legtöbb esetben együttműködő alvállalkozó partnereink végzik, a telepítési folyamat egészére vonatkozóan pedig munkatársaink biztosítanak megfelelő szakmai irányítást. Mindezt vállaljuk kisebb és nagyobb beruházások esetében is, akár több alvállalkozó bevonásával együtt.