Felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése – szakértelemmel

Jogelőd vállalkozásunkat 2002. júliusában alapítottuk, majd a folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2009. áprilisában értük el mai cégformánkat. Így összességében elmondhatjuk, hogy vállalkozásunk több, mint 15 éves szakmai életúttal rendelkezik. A folyamatos fejlődés eredményeként tevékenységi köreink is egyre inkább kiszélesedtek, igazodva a megrendelői igényekhez. Míg kezdetben az épület automatika és felügyeleti rendszerek tervezése, kivitelezése, valamint szervizelése jelentette a fő profilunkat, addig ma már szinte a teljes felügyeleti szoftver választék készítése megtalálható szolgáltatás palettánkon (épület-automatika, vagyonvédelem, tűzvédelem stb.). Továbbá műszaki fejlesztések, automatika tervek készítése és felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése terén is számos referenciával rendelkezünk, megrendelőink között kis és nagyvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

Fő célkitűzések felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése terén:

Mint minden egyes munkatársaink által végzett munkafolyamat, úgy a felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése során is minden esetben a maximalizmusra törekszünk, mindezt megfelelő szakmai hozzáértéssel valósítjuk meg, ügyelve a költséghatékonyságra és a határidők pontos betartására. Továbbá, de nem utolsó sorban kizárólag a megrendelőink igényei számára leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtjuk.

Felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése – szakmai segítséggel

Mérnöki tudást igénylő munkálatok során, így felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése során is saját mérnök kollégáink végzik a munkafolyamatokat, amennyiben például a projekt nagysága megkívánja állandó szerződéses mérnök partnereink végzik ezen munkafolyamatokat. A felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése nem egy egyszerű feladat, egy igen komplex munkafolyamatnak tekinthetjük. Amely az alábbi munkafolyamatok összességét jelenti: telepített irányítástechnikai készülék felprogramozása, a berendezések indítása, végül a végpontok illetve a teljes rendszer teszteléséből áll.

Felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése – garanciával

A munkatársaink által telepített rendszerekre garanciát vállalunk, ezzel biztosítva ügyfeleink számára, hogy minden esetben maximálisan a minőségi munkavégzésre törekszünk, a felhasznált anyagok, eszközök tekintetében sincs ez másként. A vállalkozásunk által instalált rendszerek esetében garanciális időszakon túl is igény szerint karbantartást tudunk biztosítani ügyfeleink számára, az esetleges meghibásodásokat ennek tükrében javítjuk. Nincs ez másként felügyeleti számítógépek, kijelzők programozása, beüzemelése tekintetében sem.